Wij willen dat uw bedrijf succesvol is

80% van onze klanten gebruikt slechts 20% van de beschikbare Cart2Quote features. Niet omdat ze het niet nodig hebben maar omdat ze niet van het bestaan weten.

Sla de handen inéén met de makers

Veel E-commerce ondernemingen begrijpen niet wat een Magento webshop allemaal kan en met een groot aantal geïnstalleerde third-party modules is het eenvoudig om zicht op alle beschikbare features te verliezen.

Cart2Quote is niet alleen een extra module in uw shop, maar met meer dan 90 duizend regels code is het een van Magento's meest complexe en complete modules op de markt.

Wees er zeker van dat uw bedrijf optimaal gebruik maakt van alle beschikbare Cart2Quote features; sla de handen inéén met de makers.

E-Commerce Consultancy Diensten

 • Cart2Quote Training

  Cart2Quote Training

  Weet u niet zeker of u alles uit uw Cart2Quote module haalt? Wilt u extra functionaliteiten en hebt u advies nodig hoe dit in Cart2Quote te implementeren? Is het nodig dat Cart2Quote samen werkt met een andere module of maatwerk instelling? Onze consultants kunnen helpen!

 • Technical Audit

  Technische Audit

  Is uw Magento site langzaam? Moeten de laatste Magento security patches geïnstalleerd worden? Is uw site gebouwd om mee te schalen en groeien? Twijfelt u over de stabiliteit van uw eCommerce business? Onze Magento gecertificeerde professionals kunnen helpen!

 • SEO Audit

  SEO Audit

  Hebt u een daling in website verkeer gezien? Bent u geraakt door recente Google updates? Wilt u profiteren van de best practices van het gebruik van Universal Analytics in combinatie met Google E-commerce settings? Onze gecertificeerde Google Analytics experts kunnen helpen!

 • Usability Audit

  Usability Audit

  Weet u dat het verbeteren van de usability, gebruiksvriendelijkheid, van uw website kan leiden tot verbeterde conversie rates? Kent u de oorzaken van hoge bounce rates? Onze Magento experts kunnen helpen om uw webshop te optimaliseren aan de hand van de best practices!

Support by Mail, Phone or on Location

Ondersteuning via Email, Telefoon of op Locatie

Onze consultants kunnen u ondersteuning bieden via Email, Telefoon of op locatie. Cart2Quote e-commerce consultancy diensten zal de belangrijkste factor van succes blijken te zijn voor uw onderneming.

Tevreden Klanten

Enkele van onze Klanten die we hebben geconsulteerd

 • Dune Blu
 • LPS
 • Fysio Supplies
 • Groupon

Vertel ons over uw project

Stuur een berichtje. We willen graag meer horen over uw project

Huur ons in
* * *

Customer Quotations Extension for Magento, easy, complete and skyrocketing your sales. Add powerful quotation management to your web shop.