Keer Proberen? Bezoek een van onze Demo Stores

Automate and increase your Customer Quote Requests

Schedule a call today for a personal demo

Bekijk onze release notes. We bieden ook een gratis trial versie waarin alle mogelijkheden beschikbaar zijn, voor een beperkte tijd

 • Wat is nodig voor een installatie?

  Het wordt sterk aanbevolen de module te laten installeren door een technische implementer wanneer u zelf niet de nodige kennis hebt van het instaleren van Magento modules. Download onze Installatie Gids om te zien wat er bij komt kijken.

 • Hoe werkt de 30-dagen geld terug garantie?

  money back"Als u uw bestelling binnen 30 dagen na inschrijven annuleert dan krijgt u het geld dat u voor de module in rekening is gebracht terug. Wanneer u ook gebruikt hebt gemaakt van een installatie en/of maatwerk dan wordt dat ingehouden op uw credit nota. U kunt uw bestelling annuleren door dit formulier te gebruiken.

 • Hoe bestel ik een upgrade?

  Als u de gratis versie hebt gedownload en u beslist dat u alle functies van Cart2Quote wilt gebruiken, dan hoeft u niet de hele module opnieuw te installeren. U hoeft alleen maar een license key te kopen en in te vullen in uw backend. Datzelfde geldt voor andere upgrades. Bezoek de upgrade pagina voor meer informatie.

 • Kan ik bestellen uitschakelen en mijn prijzen verbergen?

  Not2Order is onze module die naadloos samen werkt met Cart2Quote. Deze module stelt u in staat de zichtbaarheid van bestel buttons en prijzen per product of klantgroep te beheren..

 • Voegen jullie nieuwe functionaliteiten toe aan Cart2Quote?

  Elke dag zijn wij toegewijd aan het verbeteren van deze offerte module. Ons doel is onveranderd, om dit de meest complete Magento offerte module te laten zijn. Bezoek onze release notes voor alle recente aanpassingen.

 • Hoe wordt ik een reseller?

  We zijn blij dat u geïntereseerd bent om een reellar van Cart2Quote te worden! Neem a.u.b. een kijkje bij ons partner/reseller programma voor meer informatie.

 • Kunnen jullie Cart2Quote op maat maken voor mijn specifieke wensen?

  Jazeker! Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie geeft. We houden van screenshots! Gebaseerd op die informatie zullen we u een grve inschatting kunnen geven, samen met enkele vragen om uw aanvraag nog meer te verduidelijken. Verstuur hier uw maatwerk aanvraag en we komen zo speodig mogelijk bij u terug.

 • Wat zijn de betalings opties? Kan ik per faktuur betalen?

  Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express via ons online betaal systeem (Paypal). Wanneer u vooraf wilt betalen via een banktransfer, selecteer dan "Betaal per faktuur" of betaal via iDeal (alleen in Nederland). U kunt deze opties selecteren tijdens de checkout.

 • Hoe lang krijg ik gratis updates?

  Afhankelijk van de Cart2Quote versie die u kocht krijgt u een aantal maanden gratis updates. Bezoek de vergelijkings tabel om te zien hoeveel maanden gratis updates u krijgt bij uw versie.

 • Wat gebeurt er aan het eind van mijn proefversie?

  Wanneer uw proefversie voorbij is voordat u een betaald product koopt dan zal uw product automatiscg terug gezet worden naar de gratis versie. Uw data blijft wel intact, en uw klanten kunnen nog steeds aanvragen indienen, maar u kunt ze dan niet langer via het admin paneel behandelen tot u een betaalde versie gekocht heeft.

 • Geeft u ook telefonisch support?

  Ons corporate product komt met telefonsich support. Alle andere producten krijgen online support. Dat helpt ons om alle informatie over uw product en vragen op één plaats te bewaren. Niets gaat zo verloren in communicatie tussen u en ons of als we andere hulp moeten inroepen van onze collega's.

 • Geldt de Cart2Quote license voor altijd?

  Ja. Cart2Quote Licenses zijn permanent geldig en zullen nooit verlopen. Er zijn geen jaarlijkse kosten. Uw License key is verbonden aan uw Magento backend URL.

 

About usOver Ons

Samen zijn wij Cart2Quote en wij zijn een groep toegewijde Magento professionals. We hebben meer dan tien jaar e-commerce ervaring op het gebied van consultancy, project management, coding en web-design. We hebben gewerkt voor meer dan 200 online bedrijven en zijn gespecialiseerd in extensies voor Magento B2B webshops. Elke extensie of maatwerk opdracht die we realiseren is kosten-effectief gebouwd volgens de hoogste standaards. Onze ontwikkelaars zijn Magento gecertificeerd en Cart2Quote is een officiële Magento Industry Partner.

Magento B2BMagento voor B2B webshops

Als e-commerce projectmanagers, werkend voor B2B bedrijven, merkten we dat terwijl we met Magento werkten dat, hoewel het een erg goed platform is, het best enkele flinke tekortkomingen had. De grootste was, tenminste in mijn ogen, de absentie van een goede RFQ  (Request for Quote) functionaliteit. De frustratie groeide toen we ontdekten hoe dichtbij de Magento wish-list kwam bij wat we nodig hadden. Het werkt bijna schitterend maar het feit dat dit niet verandert kon worden naar een mooie Offerte Aanvraag functionaliteit, maakte het onmogelijk om tegemoet te komen aan te eisen van elke klant.  

Waarom Cart2QuoteWaarom Cart2Quote?

Het idee van Cart2Quote werd geboren toen we een project voor een groothandel leidden. Hoewel de Magento evangelisten aan het opscheppen waren dat Magento net zo goed een B2B (Business to Business) eCommerce platform was als een B2C (Business to Consumer) platform, werden we al snel pinlijk geconfronteerd met de beperkingen van Magento om aan enkele standaard B2B eisen te voldoen.

Onze OplossingOnze Oplossing

Gelukkig kunt u uitstekende extensies downloaden via Magento Connect om de functionaliteiten van Magento aan te passen en uit te breiden. Magento is op zichzelf een erg solide eCommerce platform, maar het heeft wel enkele uitbreidingen nodig om goed voor de dag te komen als B2B software. U kunt enkele zeer goede B2B extensies vinden in Magento Connect. Cart2Quote is er daar één van. Cart2Quote helpt u verschillende hiaten in Magento op te vullen, de grootste is wel het ontbreken van een compleet Offerte afhandel systeem..

Customer Quotations Extension for Magento, easy, complete and skyrocketing your sales. Add powerful quotation management to your web shop.