Keer Proberen? Bezoek een van onze Demo Stores

Automate and increase your Customer Quote Requests

Schedule a call today for a personal demo

About usOver Ons

Samen zijn wij Cart2Quote en wij zijn een groep toegewijde Magento professionals. We hebben meer dan tien jaar e-commerce ervaring op het gebied van consultancy, project management, coding en web-design. We hebben gewerkt voor meer dan 200 online bedrijven en zijn gespecialiseerd in extensies voor Magento B2B webshops. Elke extensie of maatwerk opdracht die we realiseren is kosten-effectief gebouwd volgens de hoogste standaards. Onze ontwikkelaars zijn Magento gecertificeerd en Cart2Quote is een officiële Magento Industry Partner.

Magento B2BMagento voor B2B webshops

Als e-commerce projectmanagers, werkend voor B2B bedrijven, merkten we dat terwijl we met Magento werkten dat, hoewel het een erg goed platform is, het best enkele flinke tekortkomingen had. De grootste was, tenminste in mijn ogen, de absentie van een goede RFQ  (Request for Quote) functionaliteit. De frustratie groeide toen we ontdekten hoe dichtbij de Magento wish-list kwam bij wat we nodig hadden. Het werkt bijna schitterend maar het feit dat dit niet verandert kon worden naar een mooie Offerte Aanvraag functionaliteit, maakte het onmogelijk om tegemoet te komen aan te eisen van elke klant.  

Waarom Cart2QuoteWaarom Cart2Quote?

Het idee van Cart2Quote werd geboren toen we een project voor een groothandel leidden. Hoewel de Magento evangelisten aan het opscheppen waren dat Magento net zo goed een B2B (Business to Business) eCommerce platform was als een B2C (Business to Consumer) platform, werden we al snel pinlijk geconfronteerd met de beperkingen van Magento om aan enkele standaard B2B eisen te voldoen.

Onze OplossingOnze Oplossing

Gelukkig kunt u uitstekende extensies downloaden via Magento Connect om de functionaliteiten van Magento aan te passen en uit te breiden. Magento is op zichzelf een erg solide eCommerce platform, maar het heeft wel enkele uitbreidingen nodig om goed voor de dag te komen als B2B software. U kunt enkele zeer goede B2B extensies vinden in Magento Connect. Cart2Quote is er daar één van. Cart2Quote helpt u verschillende hiaten in Magento op te vullen, de grootste is wel het ontbreken van een compleet Offerte afhandel systeem..

Customer Quotations Extension for Magento, easy, complete and skyrocketing your sales. Add powerful quotation management to your web shop.