Aantrekkelijke en gepersonaliseerde PDF offertes

Voor 365zon.nl ontwikkelden we een compleet nieuwe manier om gepersonaliseerde offertes te versturen! Afhankelijk van locatie, afmetingen en nog heel veel andere opties, ontvangen klanten volledig geautomatiseerd een maatwerk offerte in de vorm van een multi-page PDF! Deze PDF bevat niet alleen de prijs en omschrijving maar gaat zelfs zo ver dat het ook omschrijft hoeveel de klant zou besparen bij de aanschaf van zonnepanelen.

365zon heeft nu een krachtig instrument om hun klanten de voordelen te tonen in een gepersonaliseerde PDF, voordat ze 'moeten bestellen'. Een uitstekende aanvulling die naadloos werkt met hun bestaande Magento platform.

Ga naar de 365 zon website

Zo ziet het er uit

Klanten van 365zon zijn enkele muisklikken verwijderd van een PDF offerte op maat, met daarin alle informatie over hun zonnepanelen. En bestellen wat is aangeboden is uiteindelijk zo simpel als één klik!

Weten wat wij voor je kunnen doen?

Laten we praten over je project

Gebruikte Technieken

We bekijken elke maatwerk opdracht als een uniek project en kiezen de technieken die ons helpen tot het beste resultaat te komen.

“In onze zoektocht naar een goede manier om offertes te verwerken kwamen we uit bij Cart2Quote. Een uitstekende en uitgebreide extensie. Omdat in de standaard module enkele functies ontbraken die op onze (uitgebreide) wensenlijst stonden hebben we Cart2Quote gevraagd maatwerk aanpassingen te maken. De belangrijkste aanpassing die Cart2Quote maakte was de integratie van de grafische ontwerp details van onze layout in de software. Het resultaat is prachtig. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat alle ontwerp details zo toegepast konden worden in onze offertes.
Daarbij bevatten onze PDF offertes nu veel geautomatiseerde berekeningen zoals de terugverdien tijd van zonnepanelen, de jaarlijkse besparingen en een voorstel voor de betaling.
In onze samenwerking met Cart2quote heb ik de communicatie met Remco en Dan als erg prettig ervaren. Snel en direct contact en erg, erg belangrijk voor mij, deadline is deadline.
Ga zo door!”

Lars BuutsDirecteur van 365zon.nl

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen!

Laten we praten over uw project!

Customer Quotations Extension for Magento, easy, complete and skyrocketing your sales. Add powerful quotation management to your web shop.