Online eten bestel- en afleversysteem

Voor een klant van Fruitcakestudio.nl maakten we het mogelijk voor hun klanten om eten online te kiezen en bestellen. Met de unieke optie om het menu te veranderen en het aflever tijdstip te kiezen. Volledig compatibel met de bestaande Magento backend, deze oplossing maakt het werken van de chefs makkelijker en het leven van de cliënten beter.

Een uitstekend voorbeeld van hoe, met het juiste maatwerk, Magento het proces van offertes, aanpassingen en bestellingen op zo'n manier kan verwerken dat B2B bedrijven dit naadloos kunnen implementeren in hun bestaande processen.

Ga naar de Fruitcake Studio website

Zo ziet het er uit

Met ons maatwerk kunnen de klanten van Fruitcakestudio.nl verschillende menu's voor verschillende data online aanbieden. Bestellingen kunnen tot een dag voor de afleverdatum worden aangepast, daarna worden de winkelmanden automatisch omgezet naar bestellingen.

Vragen over dit maatwerk?

Vraag en wij antwoorden!

Gebruikte technieken

We bekijken elke maatwerk opdracht als een uniek project en kiezen de technieken die ons helpen tot het beste resultaat te komen.

“Onze samenwerking met Cart2Quote ging tot onze volledige tevredenheid.
Door onze Cart2Quote contactpersoon (Daan) konden we snel schakelen met iemand die echt wist hoe je zaken aanpakt. Dit resulteerde in een oplossing die prima werkt.”

Dirk LatijnhouwersCo-founder van fruitcakestudio.nl

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen!

Laten we praten over uw project!

Customer Quotations Extension for Magento, easy, complete and skyrocketing your sales. Add powerful quotation management to your web shop.