Implementeren van tweerichtings CRM communicatie

Voor Visy Industries hebben we de standaard CRM functionaliteiten die Magento en Cart2Quote uitgebreid. Klantcontact is de sleutel voor elk B2B bedrijf, en Visy brengt dat nu echt naar een nieuw niveau met nieuwe rollen, filters en variabelen!

Schitterend maatwerkwaarmee Visy niet alleen hun eigen B2B behoeften tegemoet komt, maar ook hun klanten in staat stelt om snel en eenvoudig te communiceren. Het resultaat? Offertes worden geconverteerd naar bestellingen!

Ga naar de Visy website

Zo ziet het er uit

Met ons maatwerk heeft Visy hun Customer Relationship Management geoptimaliseerd. Vanuit de Magento backend kunnen ze nu beter online communiceren met hun klanten. Zo besparen ze kosten en scoren ze orders!

Weten wat wij voor je kunnen doen?

Laten we over je project praten

Gebruikte technieken

We bekijken elke maatwerk opdracht als een uniek project en kiezen de technieken die ons helpen tot het beste resultaat te komen.

“...Met Cart2Quote krijg je toegang tot top IT talenten met een passie voor technologie, design en e-commerce. Ze maken gebruik van de nieuwste kennis in de industrie, en het resultaat gebruiken wij nu effectief in ons werk...”

Andrew KneeboneProject Manager eCommerce bij Visy

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen!

Laten we praten over uw project!

Customer Quotations Extension for Magento, easy, complete and skyrocketing your sales. Add powerful quotation management to your web shop.